Openest feather

Série velkých polštářů, které fungují jako lehounké posezení, včetně pohovky s překlopením dozadu.

Přečíst více

Detail produktu

Technické informace

Šířka
234, 221 cm
Výška
94 cm
Materiál
Látky: Čtyři nové kolekce; Litý hliník Nohy: černé, hladké Sádra (bílá); Šité nitě Barva: černá, hladká sádra (bílý); Stůl: bílý dub
Hloubka sedáku
64 cm

Série velkých polštářů, které fungují jako lehounké posezení, včetně pohovky s překlopením dozadu.
Openest Chick poufs pomáhají využít otevřený prostor - malý nebo velký - vytvářením útulných a flexibilních oblastí, které inspirují lidi k jejich nejlepší práci. Snadno se připravují a jsou připraveny na cokoli. Chick pufy jsou doma v jakémkoli prostředí - od oblastí individuálního zaměření a ústupu až po místa pro spolupráci a společenská setkání.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola, návrhářka a architektka, se narodila ve španělském Oviedu. Nyní žije a pracuje v Miláně, kde vede Studio Urquiola. O její práci je všeobecně známo, že je hravá a poetická, přesto pragmatická a funkční, kreativní kombinace, která je kouzlem její práce. Přichází a prochází konvenčním časem- přehodnocování, objevování a vytváření nového. Efekt je silnou připomínkou minulosti a zkoumáním současnosti, vždy pro uživatele vytváří nový zážitek.

Patricia Urquiola

Popis značky

Haworth je druhým největším výrobcem kancelářského nábytku na světě. Určuje trendy v kancelářích. Byl založen v roce 1948 v USA panem G.W. Haworthem v garáži. Od té doby je Haworth stále rodinná firma, působící na 5 kontinentech, ve 120 zemích a má více jak 600 dealerů. Haworth je inovátor, drží velké množství patentů. Je průkopník i v designu svých produktů, art directorkou je Patricia Urquila, do skupiny Haworth patří Cappelini, Casina, Poltrona Frau a celosvětově spolupracuje se značkami BuzziSpace, Framery. 

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku