Bobby

Bobbyho opěradlo zdokonalili Stefan Borselius a Thomas Bernstrand.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
245 400 Kč
Cena bez DPH
202 810 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
39 - ... cm
Výška
76 cm
Výška sedáku
45 cm
Provedení
Rám z překližky. Polstrování z lisovaného polyuretanu. Potah v látce nebo kůži. Magnetické propojení.
Hloubka sedáku
45 cm

Bobbyho opěradlo zdokonalili Stefan Borselius a Thomas Bernstrand. Bobby, přestože byl dřív bouřlivý, se snadno může v úzkých prostorech shromáždit na štíhlé pohovce, ale může se okamžitě odpojit, aby se shromáždil kolem stolů nebo stál úplně sám.

BOB

Johan Lindau, generální ředitel a manažer designu stanice Blå, znovu vyzval dva z nejznámějších švédských návrhářů. Je možné umožnit maximální flexibilitu s minimem komponent za rozumnou cenu? A budou Stefan Borselius a Thomas Bernstrand ještě jednou schopni spolupracovat - tentokrát ještě důvěrněji - než při svém dřívějším úspěchu, experimentu 15, který vyústil v Honken, Poppe a Morris JR? „Když pracujete sami, můžete se snadno zaseknout v detailech,“ říkají unisono Thomas Bernstrand a Stefan Borselius.

BOB

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku