Dunder

Dunder je rozkládací modulární pohovka, která se snadno a elegantně přizpůsobí prostředí, ve kterém je používána.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
154 620 Kč
Cena bez DPH
127 785 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
85 cm
Hloubka
85 cm
Výška
74 cm
Výška sedáku
38 cm
Provedení
Ocelový rám s nosagovými pružinami. Lisovaná polyuretanová pěna s textilním potahem. Rám z chromované oceli (chrom III).
Hloubka sedáku
60 cm

Dunder je rozkládací modulární pohovka, která se snadno a elegantně přizpůsobí prostředí, ve kterém je používána. Modulární sezení Dunder se skládá z pěti různých sekcí-střední, rohová, levá koncová jednotka, pravá koncová jednotka a podnožka. Dunder je k dispozici také jako lehká židle.

STEFAN BORSELIUS

Stefan Borselius, narozen 1974 v Malmö. Vzdělání na Konstfack University College of Arts, Crafts and Design. Navštěvoval školu Carla Malmstense a školu Steneby a studoval truhlářství a design nábytku.

Stefan Borselius je důmyslný designér s hlavou plnou nápadů. Může být tichý a přemýšlivý, ale když mluví, je to docela verbální gymnasta, umění, které vyvažuje tím, že je stejně vynalézavý a esteticky příjemný návrhář.

STEFAN BORSELIUS

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku