Cloud

3 sofa. Jednoduchost je klíčovým slovem této série pohovek navržené Yonohem Estudiem.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
55 055 Kč
Cena bez DPH
45 500 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
222 cm
Hloubka
82 cm
Výška
75 cm
Výška sedáku
43 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
kovová černá
Skořepina
dřevo
Hloubka sedáku
58 cm
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ne

Jednoduchost je klíčovým slovem této série pohovek navržené Yonohem Estudiem. Čisté linie zvedá ze země pevný kovový rám, který dodává Cloudu minimalistický vzhled a zároveň vytváří pohodlný výchozí bod, ze kterého se můžete opřít a na okamžik stisknout tlačítko pozastavení. Cloud je z vnitřní strany vyroben ze dřeva certifikovaného FSC, což zvyšuje cloud do všech nových výšin.

Yonoh Creative Studio

Vždy říkáme, že navrhujeme pro lidi, a to nás definuje jako designéry. Snažíme se dělat věci jednoduché a funkční, aniž bychom zapomínali na svěžest. Inspiruje nás naše každodenní prostředí. I když jsme doma nebo cestujeme po celém světě, chytíme podstatu každého místa a dáváme ji svým designům. Dokonalý design je ten, díky kterému je objekt jednoduchý a snadný. Nejlepší design je definován malými detaily.

Yonoh Creative Studio

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku