Grace

3 sofa. Grace kombinuje dobré řemeslné zpracování a výjimečný komfort s měkkým designem inspirovaným estetikou designu 70. let.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
77 077 Kč
Cena bez DPH
63 700 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
255 cm
Hloubka
95 cm
Výška
78 cm
Výška sedáku
43 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
nohy, černé, kovové
Skořepina
dřevo, překližka
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
66 cm
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ne

Grace kombinuje dobré řemeslné zpracování a výjimečný komfort s měkkým designem inspirovaným estetikou designu 70. let. Organické tvary jsou ostře řezané a detaily jsou dekorativní, ale omezené na minimum, aby vytvářely hladký a přesto měkký vzhled. Grace je také k dispozici s volným zadním polštářem, takže si můžete pohrát s designem a také značně usnadnit údržbu. Navrhněte si vlastní pohovku Grace výběrem z několika barev, potahů nábytku a designů.

Yonoh Creative Studio

Vždy říkáme, že navrhujeme pro lidi, a to nás definuje jako designéry. Snažíme se dělat věci jednoduché a funkční, aniž bychom zapomínali na svěžest. Inspiruje nás naše každodenní prostředí. I když jsme doma nebo cestujeme po celém světě, chytíme podstatu každého místa a dáváme ji svým designům. Dokonalý design je ten, díky kterému je objekt jednoduchý a snadný. Nejlepší design je definován malými detaily.

Yonoh Creative Studio

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku