Immerse

Konferenční stůl v několika tvarech, velikostech a výškách. Immerse vytváří mikrokosmos kolaborativního prostoru.

Přečíst více

Detail produktu

Technické informace

Provedení
Laminátové desky: bílá, protěže, písek, láva, dub a javor Dřevěné desky: přírodní dub Nohy: Dřevěná noha natřená rezavě červenou, černou nebo bílou barvou Spodní stavba: černá nebo bílá květináč: (podlouhlé a kulaté): černý, bílý nebo šedý

Konferenční stůl v několika tvarech, velikostech a výškách. Immerse vytváří mikrokosmos kolaborativního prostoru.

Stůl Immerse vytváří krajinu různých povrchů, které podporují společnou práci a dočasnost schůzek. Poskytuje komunitní centrum, které transformuje evoluci zkušeností založených na spolupráci, což umožňuje interakci organicky měnit v okamžiku. Immerse je hravé řešení stolu s obytnou estetikou, která prohřívá pracovní prostředí. Přidává zábavnou a jedinečnou osobnost do komunitních prostor - od konferenčních místností po projektové prostory, studia a jídelny.

Immerse dodává sdíleným prostorům jedinečnou kvalitu designu. Pocit domácího kancelářského stolu, který prohřívá pracovní prostředí, od konferenčních místností po rozbité prostory a kancelářské kavárny.

Stůl s dělenou výškou.

Hravý design konferenčního stolu Immerse umožňuje týmům rozdělit se na dvě části ve stejném pracovním prostoru - což podporuje oddělení i jednotu současně.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola, návrhářka a architektka, se narodila ve španělském Oviedu. Nyní žije a pracuje v Miláně, kde vede Studio Urquiola. O její práci je všeobecně známo, že je hravá a poetická, přesto pragmatická a funkční, kreativní kombinace, která je kouzlem její práce. Přichází a prochází konvenčním časem- přehodnocování, objevování a vytváření nového. Efekt je silnou připomínkou minulosti a zkoumáním současnosti, vždy pro uživatele vytváří nový zážitek.

Patricia Urquiola

Popis značky

Haworth je druhým největším výrobcem kancelářského nábytku na světě. Určuje trendy v kancelářích. Byl založen v roce 1948 v USA panem G.W. Haworthem v garáži. Od té doby je Haworth stále rodinná firma, působící na 5 kontinentech, ve 120 zemích a má více jak 600 dealerů. Haworth je inovátor, drží velké množství patentů. Je průkopník i v designu svých produktů, art directorkou je Patricia Urquila, do skupiny Haworth patří Cappelini, Casina, Poltrona Frau a celosvětově spolupracuje se značkami BuzziSpace, Framery. 

Ke stažení

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku