Planes

Stůl Plane se bezproblémově integruje se všemi produkty Haworth. Elegantní a ideálně dimenzované Plane nabízí širokou škálu estetických možností od materiálů až po konfiguraci.

Přečíst více

Detail produktu

Technické informace

Šířka
80/100/120/140/150/160/180/210 cm
Hloubka
65/70/75/80 cm
Výška
74 cm

Stůl Plane se bezproblémově integruje se všemi produkty Haworth. Elegantní a ideálně dimenzované Plane nabízí širokou škálu estetických možností od materiálů až po konfiguraci.

Čistý a ostrý design

Stůl Plane navrhl Haworth Design Studio s promyšlenou správou kabelů a distribucí napájení spolu s elegantně integrovanými možnostmi rekonfigurace. Tyto tréninkové stoly využívající stejnou rozměrovou, materiálovou a povrchovou logiku jako ostatní produkty Planes doplňují celou řadu tabulek Planes pro potřeby prostoru pro spolupráci.

Flexibilní prostory

Plane změní váš pohled na kolaborativní prostory. S bezkonkurenční šířkou a flexibilitou je snadné vytvořit přesně takové prostředí, jaké potřebujete.

Haworth Design Studio

Haworth Design Studio čerpá ze zdrojů a znalostí po celém světě a spolupracuje s partnery pro výzkum a vývoj na identifikaci, vývoji a spouštění nových a průlomových inovací.

S designovými centry ve třech klíčových lokalitách-Číně, Německu a USA-se tým zaměřuje na vytváření vícegeneračních produktů a globálních platforem navržených s ohledem na regionální potřeby a preference.

Haworth Design Studio

Popis značky

Haworth je druhým největším výrobcem kancelářského nábytku na světě. Určuje trendy v kancelářích. Byl založen v roce 1948 v USA panem G.W. Haworthem v garáži. Od té doby je Haworth stále rodinná firma, působící na 5 kontinentech, ve 120 zemích a má více jak 600 dealerů. Haworth je inovátor, drží velké množství patentů. Je průkopník i v designu svých produktů, art directorkou je Patricia Urquila, do skupiny Haworth patří Cappelini, Casina, Poltrona Frau a celosvětově spolupracuje se značkami BuzziSpace, Framery. 

Ke stažení

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku