Cortona

3 sedák+otevřený konec. Cortona je moderní pohovka s měkkým a příjemným vzhledem. Vysoce kvalitní pěnové polstrování v kombinaci s dřevěnými polštáři, které jsou součástí dodávky, poskytuje prémiový komfort sezení. Područky a opěradla mají vestavěné plynulé nastavení sklonu, takže si jej můžete přizpůsobit své náladě. Jestli chcete sedět rovně, trochu nebo úplně ležet, záleží jen na vás. Pohovku lze nastavit do vaší oblíbené polohy.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
112 046 Kč
Cena bez DPH
92 600 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
321 cm
Hloubka
83/263 cm
Výška
87 cm
Výška sedáku
48 cm
Podnož
černé nožičky
Provedení
celočalouněné, výběr z látek
Polohování
ano, područky a záda
Hloubka sedáku
48 cm
Výplň sedáku
pěna a peří

Popis značky

Dánský výrobce čalouněného nábytku, vyrábí pohovky a křesla pro privátní značky a i pod vlastní značkou má vlastní kolekci. Disponuje velkou kapacitou, týdně vybaví 3500 objednávek. Výrobky Theca jsou označeny německou známkou kvality nábytku Golden M.

Vyrábí v prvotřídní kvalitě a pro výrobu využívá poctivé materiály. Rámy pohovek jsou z masivního dřeva, multiplexu, nenosné části z dtd ve standardu FSC. Výplně sedáku jsou ze studené pěny, která se odlišuje prodyšností a . Pro mimořádný komfort vrchní vrstva u většiny pohovek je z peří z mořských ptáků. Na čalounění používá odolnou kolekci látek s certifikací Oeke-Tex i kůží.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku