Pira, sofa s postelí

3 sofa. Rozkládací pohovka pro každodenní spaní. Pira je elegantní, téměř sochařská série rozkládacích pohovek a ladících pouf, které navrhla německá návrhářka Joa Herrenknecht.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
124 630 Kč
Cena bez DPH
103 000 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
196 cm
Hloubka
102 cm
Výška
81 cm
Výška sedáku
46 cm
Podnož
4 nohy, kovové
Skořepina
dřevo, překližka
Provedení skořepiny
celočalouněná
Polohování
rozkládací mechanismus uvnitř sofa
Hloubka sedáku
64 cm
Velikost lůžka
208 x 163 x 12 cm
Snímatelný potah
ne

Pira je elegantní, téměř sochařská série rozkládacích pohovek a ladících pouf, které navrhla německá návrhářka Joa Herrenknecht. Vytvořeno s myšlenkou navrhnout funkční rozkládací pohovku s estetickým profilem, která by vypadala a necítila se jako obyčejná rozkládací pohovka. Místo toho jsou funkce chytře skryty, ale přesto instinktivně intuitivní, jako skrytý úložný prostor v poufs a lenoškových modulech a úroveň pohodlí předčí všechna očekávání. Celá řada je certifikována FSC a rozkládací pohovka má vestavěný rozkládací mechanismus nejvyšší kvality, který je šikovně zamaskován, ale odhaluje nejdelší, největší a nejměkčí matraci, která vám umožní pohodlně se uvolnit. Krásný design s promyšlenými detaily, nadčasové, jasné linie a moderní nádech.

Joa Herrenknecht

Moje designové studio sídlí v Berlíně, odkud moje podivná mysl přichází s novými designy. Materiály a barvy jsou tím, co dělá blázen a radost, to je to, co mě inspiruje jít vpřed. K procesu návrhu mám bezstarostný přístup, který pro mě bude vždy liberální a zábavný - to je samo o sobě velmi inspirativní.

Joa Herrenknecht

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku