CAMPA

Série svítidel s výrazným, elegantně tvarovaným stínidlem z rýhovaného opálového skla a s rafinovanými detaily ze dřeva.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
23 325 Kč
Cena bez DPH
19 277 Kč
Dodání 4 týdny
Dodání 4 týdny

Detail produktu

Technické informace

Průměr
36 cm
Výška
146,6 cm
Materiál
opálové bílé sklo, dub, mosaz
Zdroj / Patice
E27 max. 25W
Světelný zdroj
dodáváno bez zdroje
Kabel
textilní 300 cm

Za Campou stojí dánské architektonické studio Spant. Série svítidel s výrazným, elegantně tvarovaným stínidlem z rýhovaného opálového skla a s rafinovanými detaily ze dřeva. Myšlenkou návrhu bylo vytvořit jednoduché osvětlení bez příliš mnoha komponent, které by přesto upoutalo pozornost. Světelný zdroj a tvar byly pečlivě navrženy tak, aby to dokázaly. Kontura stínidla vytváří světlo směřující dolů a průsvitné opálové sklo vyzařuje krásně rozptýlené světlo.

Quaglio Simonelli

Quaglio Simonelli je designérské duo složené ze dvou kreativních jedinců, kteří se oba narodili v Itálii a nyní sídlí v Paříži. Vzhledem k tomu, že diverzifikace je zdrojem kreativního bohatství, navrhujeme technologické produkty, nábytek, osvětlení a dekorativní předměty, vytváříme vizuální identitu a design produktů pro kosmetické značky, střídáme průmyslovou logiku s řemeslným přístupem. Naše doplňkové cítění podnítí naše návrhy kreativním pohledem na kombinaci dvou historií. Inspirováni světem, který nás obklopuje, a našimi vlastními dopady a interpretacemi. Vytváříme design, který je na první pohled povědomý, ale zároveň je ozdoben nečekanými, až poetickými prvky. Naší filozofií je „nikdy nevidět věci takové, jaké jsou“.

Quaglio Simonelli

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Bolia

CAMPA

Cena 15 775 Kč

Bolia

CAMPA

Cena 6 700 Kč

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku