Step It Up

Step It Up vám pomůže dostat se na vyšší police v kuchyni, v celém bytě. Stolička je dodávána ve dvou jemných a dvou zářivých barvách, každý si vybere. Můžete stoupnout ze tří stran, má protiskluzovou úpravu, která zajistí, že budete mít na stoličce vždy stabilní rovnováhu. Sáček pro uložení drobností pod horním stupněm, je praktický a lze prát v pračce na 30 stupňů.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
6 470 Kč
Cena bez DPH
5 347 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
55 cm
Hloubka
38 cm
Výška
48,5 cm
Materiál
Masivní dub, MDF a překližka
Provedení
lacquered polyester

Step It Up obsahuje úložnou tašku, kterou lze vyjmout a použít k nákupu potravin, k uložení vašich recyklovaných lahví nebo jiných věcí, které jednoduše potřebujete k uložení. Nová stupňovitá stolička vás vybízí k minimalizaci používání plastových sáčků a třídění recyklovatelného odpadu, což usnadňuje lepší péči o životní prostředí ve vašem každodenním životě a zároveň zvyšuje funkčnost našeho obytného prostoru.

Jonas Søndergaard

Jonas Søndergaard

Popis značky

Dánská značka vyrábějící osvětlení a kolekci drobného nábytku a doplňků. UMAGE je dánské slovo, které znamená „vynaložit úsilí“, a to je to, co chceme dělat každý den. UMAGE je místo, kde se krásný dánský design setkává s cenovou dostupností, vysoce kvalitními materiály a skutečnou péčí o životní prostředí.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku