Block lamp mini

Ikonická lampička. Skleněný blok, místo pro žárovku a kabel. Dokonalý výrobek pro vaše potěšení. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
4 075 Kč
Cena bez DPH
3 368 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
7 cm
Délka
12 cm
Výška
7,5 cm
Provedení
sklo
Zdroj / Patice
LED žárovka, v balení
Kabel
textilní, černý nebo bílý
Hmotnost
2 kg

Nápad na Block Lamp se zrodil během workshopu na Univerzitě umění a designu v Helsinkách. Studenti dostali za úkol navrhnout svatební dárek. „Měl jsem tuto jednoduchou formu, kterou jsem chtěl odlít do skla, a dostal jsem nápad do sklenice něco ‚zabalit‘. Nejprve jsem zkusil pár brýlí, ale pak se stalo to samé jako vždy, když jsem v procesu navrhování – na podvědomé úrovni jsem začal redukovat.“

Jonas Wagell

Jonas Wagell se narodil v Linköpingu a pracoval jako grafik a projektový manažer do roku 2001, kdy začal zvažovat budoucnost v oblasti produktového a interiérového designu. Jonas začal studovat interiérovou architekturu a návrh nábytku na Konstfack University College, kde v roce 2007 promoval na MFA. Dnes Jonas Wagell pracuje s architekturou a designem.

„Mojí ambicí je vytvářet jednoduché a poctivé produkty, které mají silný charakter a vřelost. Často s humorem a barvami. Vždy mě fascinoval minimalismus, ale často jsem zjistil, že mi chybí něco osobního nebo stopa od tvůrce. Možná by se dala popsat moje práce. jako „expresivní minimalismus". Domnívám se, že je důležité, aby design měl na určité úrovni spojení s místními tradicemi a dědictvím, aniž by riskoval, že bude časem zastaralý. "

Jonas Wagell

Popis značky

Design House Stockholm spolupracuje se zavedenými i neznámými designéry. Zaměřujeme se na vývoj skvělých produktů. Když jsme se poprvé setkali s Harri Koskinenem, byl to ještě neznámý student v Helsinkách, ale měl úžasný nápad. Myšlenka, která by přinesla celosvětový úspěch - Block Lamp.

Naší ambicí je shromáždit sbírku toho nejlepšího skandinávského designu současnosti. Pojem „skandinávský“ odkazuje spíše na filozofickou a estetickou perspektivu než na geografii a národnost: v naší síti máme francouzské, německé, australské, americké a chilské designéry. Výsledkem je kolekce designových klasik s nadčasovou přitažlivostí a vlastnostmi, které překonávají dočasné trendy.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku