Anna small

Váza organickou formou a estetikou přispívá k přirozenému pocitu každé místnosti. Tvar je smyslný a interaguje s květinami v něm umístěnými.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
3 524 Kč
Cena bez DPH
2 912 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
19 cm
Výška
27 cm
Materiál
bílá keramika

Anna Elzer Oscarsson, inspirovaná pomíjivostí přírody, poezií Karin Boye a touhou vizualizovat nastupující známky nového života typického pro jaro, vytvořila vázu s názvem Anna. Svou organickou formou a estetikou přispívá k přirozenému pocitu každé místnosti. Tvar je smyslný a interaguje s květinami v něm umístěnými.

Anna Elzer Oscarsson

Anna Elzer Oscarson, narozená v roce 1970, vyrostla a pracuje v Göteborgu. Má magisterský titul z designu na HDK / Gothenburg University a získala řadu cen a ocenění, včetně Design S, Elle Deco Design Award a Swedish Design Award od RUM a je zastoupena v Severském muzeu a Röhsska Museum.

Anna navrhla jak vzory, tak návrhy produktů. Za posledních 10 let vytvořila keramické sbírky Dusty Diamonds a Dancing Dune pod vlastní značkou v úzké spolupráci s Porcelánkou v Lidköpingu. Pro Švédky nyní navrhla vázu ANNA, inspirovanou pomíjivostí přírody, básní Karin Boye a touhou vizualizovat začínající znamení jara do nového života.

Anna Elzer Oscarsson

Popis značky

Nejznámějším designem rozsáhlého portfolia Yngve Ekströma je křeslo Lamino z roku 1956. Křeslo Lamino se stále vyrábí a prodává po celém světě. V roce 1999 bylo Lamino švédským časopisem Sköna Hem zvoleno za nejlepší švédský design nábytku dvacátého století.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku