Caisa

Taburet. Caisa je modulární pohovka s rafinovaným a elegantním vzhledem. Jednoduchá silueta a jedinečné detaily designu odkazují na samotnou podstatu skandinávského designu. Minimalistický vzhled je posílen elegantními nohami, které vytvářejí luxusní beztížnost smyslných modulů.  sedák. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
29 403 Kč
Cena bez DPH
24 300 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
91 cm
Hloubka
91 cm
Výška
73 cm
Výška sedáku
44 cm
Podnož
výška 20 cm
Provedení podnože
kovové nohy
Hloubka sedáku
91 cm
Snímatelný potah
ne

Caisa je modulární pohovka s rafinovaným a elegantním vzhledem. Jednoduchá silueta a jedinečné detaily designu odkazují na samotnou podstatu skandinávského designu. Minimalistický vzhled je posílen elegantními nohami, které vytvářejí luxusní beztížnost smyslných modulů. Područky jsou k dispozici ve dvou hloubkách, které rozdělují pohovku na různé části a místa k sezení, a tato flexibilita a prostornost dělají modulární pohovku ideální pro jakýkoli domov, kancelář, hotel nebo lobby. 

BÖTTCHER & KAYSER

Jsme designové studio se sídlem v Berlíně, které zkoumá všechny aspekty designu nábytku, osvětlení a interiérů. Pro nás je design nedílnou součástí našeho života, je výrazem naší osobnosti a kreativním odrazem společnosti, která nás obklopuje. Vidíme příležitosti ve všem kolem nás a nejvíce nás inspirují každodenní zkušenosti.

Naším cílem je vytvářet jednoduché, ale originální designy, které inovativním a funkčním způsobem vyřeší složitý problém. Je nezbytné, aby se techniky, materiály a estetika spojily, a věříme, že skvělý design by měl být výzvou pro konvenční a všední.

BÖTTCHER & KAYSER

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku