Wave Hanger

Wave se může rozšířit, jak chcete, jednoduše připevněte více ramínek.  Věšák se dodává ve dvou kusech, každý délky 45 cm. Vzájemně do sebe zapadají. Součástí balení jsou i lakované šrouby.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
2 251 Kč
Cena bez DPH
1 860 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
90 cm
Hloubka
2 cm
Výška
10 cm
Materiál
plech
Provedení
nástěnný věšák, bílý nebo černý
Hmotnost
1,1 kg

Wave se může rozšířit, jak chcete, jednoduše připevněte více ramínek. Závěs Wave se skládá ze dvou kusů vyříznutých ze stejného kusu kovu, čímž nevzniká prakticky žádný odpad; jedna část má negativní tvar druhé. Lakovaný kov. Jedna sada obsahuje dva kusy. Každý kus: Š 45 cm, V 11 cm (Š 18, V 4,25)

Nanni Holén

Nanni Holén

Popis značky

Design House Stockholm spolupracuje se zavedenými i neznámými designéry. Zaměřujeme se na vývoj skvělých produktů. Když jsme se poprvé setkali s Harri Koskinenem, byl to ještě neznámý student v Helsinkách, ale měl úžasný nápad. Myšlenka, která by přinesla celosvětový úspěch - Block Lamp.

Naší ambicí je shromáždit sbírku toho nejlepšího skandinávského designu současnosti. Pojem „skandinávský“ odkazuje spíše na filozofickou a estetickou perspektivu než na geografii a národnost: v naší síti máme francouzské, německé, australské, americké a chilské designéry. Výsledkem je kolekce designových klasik s nadčasovou přitažlivostí a vlastnostmi, které překonávají dočasné trendy.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku