CARRONADE

Bez kompromisů vůči původním technikám a materiálům bylo toto světlo vyrobeno ve známém elegantním stylu dřívějších modelů tak, aby obsahoval onen neslavný značný otvor, který může směrovat rozptýlené nebo přímé světlo pro jakoukoli činnost.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
21 804 Kč
Cena bez DPH
18 020 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
12 cm
Výška
24 cm
Materiál
Matně lakovaný dub, hliník, hliník a mytý dub
Světelný zdroj
800 LM - E27

Bez kompromisů vůči původním technikám a materiálům bylo toto světlo vyrobeno ve známém elegantním stylu dřívějších modelů tak, aby obsahoval onen neslavný značný otvor, který může směrovat rozptýlené nebo přímé světlo pro jakoukoli činnost.

Vyrobeno z matně černé lakované oceli, mosazi a masivního amerického ořechu.

Kaare Klint

Kaare Klint sloužil jako učeň architekta Carla Petersena a jeho vlastního otce P.V. Jensen-Klint, po jehož stopách se vydal jako architekt do kostela Grundtvig.

Kaare Klint navrhl interiér obchodu LE KLINT v obchodě Kirkestræde v Kodani a dodal výkresy pro LE KLINT 101 známý jako Lantern a LE KLINT 306, univerzální nástěnnou a stolní lampu, které jsou stále dvěma nejvýraznějšími lampami v Řada LE KLINT.

V roce 1924 byl jmenován vysokoškolským profesorem a v roce 1944 se stal profesorem Královské dánské akademie výtvarných umění v Kodani, kde založil školu designu nábytku.

Kaare Klint

Popis značky

Ve spolupráci s designéry a architekty nabízí LE KLINT širokou škálu současných lamp s důrazem na funkčnost, estetiku a kvalitu.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku