Fusion

Komoda. Řada  komod Fusion má elegantní moderní vzhled. Štíhlé, plovoucí stolové desky a elegantní spodní rám Ballerina činí z této řady jedinečný design. Desky pro rozložení jsou součástí stolu a jsou uloženy uvnitř konstrukce. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
65 098 Kč
Cena bez DPH
53 800 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
110 cm
Hloubka
40 cm
Výška
138 cm
Podnož
kovová s imitací dřeva
Provedení podnože
ploché nohy
Materiál
dýha, masiv
Skořepina
masivní dřevo
Dvířka
otevíravá, měkký dojezd

Díky svému ikonickému designu získal jídelní stůl Fusion ocenění German Design Award Special 2021. Řada stolů a skříní Fusion má elegantní moderní vzhled. Štíhlé, plovoucí stolové desky a elegantní spodní rám Ballerina činí z této řady jedinečný design. Stolek ve tvaru lodi se dodává ve dvou velikostech. Obdélníkové stoly mají pevnou desku, kde lze v případě potřeby objednat jedno nebo dvě odpovídající prodlužovací křídla pro každý konec. Další volitelnou výbavou je chytrá odkládací zásuvka pro výsuvné listy. Verze ve tvaru lodičky je k dispozici s horní částí v rovné dýze a také s krásnou dýhou Intarsia v asymetrickém diagonálním vzoru buď ve světlém dubu nebo v ořechu. V rovné dýhované verzi je další možností černý dub, stejně jako vrchní deska je k dispozici ve výběru laminátů v širokém výběru barev a dokonce i ve vzhledu kamene nebo mramoru.

Morten Svendsen

Morten Svendsen, narozený v roce 1966, se stal truhlářem v polovině 80. let. Od prvních let se věnoval designu nábytku, rád kreslil, navrhoval a vyráběl si vlastní nábytek. Na začátku rodina a přátelé těžili z těchto návrhů pocházejících z jeho malé dílny. Jak roky plynuly a po dalších zaměstnáních v různých továrnách na nábytek se z toho stala profese a v roce 1996 koupil továrnu na nábytek PBJ v Rødding - Spøttrup.

Morten Svendsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku