ÅHUS

Åhus je pohodlné, kompaktní lehké křeslo s rovnováhou mezi moderním a nadčasovým. Kompatibilní se současným i historickým prostředím. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
46 340 Kč
Cena bez DPH
38 298 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
83 cm
Hloubka
80 cm
Výška
72 cm
Výška sedáku
40 cm
Provedení
Tvarovaná výplň z polyuretanové pěny CMHR. Čalouněné látkou nebo kůží. Kůže podle cc. 6a. Rám lakovaná ocel.
Hloubka sedáku
58 cm

Åhus je pohodlné, kompaktní lehké křeslo s rovnováhou mezi moderním a nadčasovým. Kompatibilní se současným i historickým prostředím. Åhus je lehké křeslo s charakterem bez zbytečných prvků. Díky integraci funkčního odkládacího stolu do loketní opěrky je zrak mírně asymetrický.

Outofstock

Naše práce nás velmi těší. Milujeme jednoduchost. Věříme, že malé detaily jsou ty, které mají vliv. Obdivujeme přírodu a snažíme se z ní co nejvíce naučit. Jsme si vědomi, že tato práce má v sobě velkou odpovědnost, protože přinášíme do života nové objekty, které budou mít přímý nebo nepřímý vztah k lidem a našemu prostředí. Snažíme se přenášet emoce na koncového uživatele v každém novém díle, které vytvoříme. Inspiruje nás téměř vše, co nás obklopuje. Je důležité mít oči otevřené dokořán a snažit se co nejvíce naučit z toho, co vidíme a zažíváme každý den. Pro nás musí být skvělý design funkční a zároveň musí generovat přitažlivost v osobě, která je před ním. Je výsledkem dokonalé rovnováhy mezi formou, barvou a materiály.

Outofstock

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku