Clara

Podnožka je vyrobena z tvarované pěnové skořepiny. Společně s křeslem vám nabídne příjemný pocit ze sezení.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
19 965 Kč
Cena bez DPH
16 500 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
48 cm
Hloubka
56 cm
Výška
41 cm
Výška sedáku
41 cm
Podnož
černě lakovaná podnož
Materiál
100% polyester

Clara byla inspirována profilem a chováním tučňáka a byla přivedena k životu. Inspirace je konkrétně patrná v štíhlých pažích, které připomínají ploutve tučňáka a mají objímající prvek. Půvabné a zajímavé křeslo s mimořádným pohodlím, hladkým sklápěcím mechanismem a chytrou funkcí otočení, která zajistí, že vás křeslo elegantně sleduje. Křeslo je vyrobeno z tvarované pěnové skořepiny, což židli dodává robustní a odolný charakter, což vám umožní ponořit se a nechat svou mysl pohodlně bloudit.

Santiago Sevillano Studio

Studio Santiago Sevillano Studio sídlí ve Valencii a je dynamickým designovým studiem s odbornými znalostmi a zkušenostmi v různých designových disciplínách a oblastech. Jejich návrhový proces je založen na ostrém zaměření na detaily, spolupráci a efektivní řešení, to vše s cílem vytvářet krásné vzory, které se mohou přizpůsobit a vytvořit zážitek pro uživatele. A díky svému nekomplikovanému přístupu k designu a spolupráci zjednodušuje Santiago Sevillano Studio složitost.

Santiago Sevillano Studio

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku