Ikono

Světlo je směrováno horním stínidlem, zatímco spodní stínítko zajišťuje neoslnění. Dodáváno se 4 m textilní šňůrou a armaturou v odpovídající barvě. Součástí je bílý stropní kalíšek.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
4 550 Kč
Cena bez DPH
3 760 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
20 cm
Výška
17 cm
Materiál
hliník/sklo
Provedení
sklo/lakovaný kov
Zdroj / Patice
EU G9 Halogen(není součástí)
Kabel
4 m, textilní
Hmotnost
1,2 kg

Ikono je krásná závěsná lampa s čistým a jednoduchým dojmem. Lampa má skleněný válec ve tvaru kužele a dvě barevná ocelová stínidla v odpovídajících tónech, která spočívají na skle. Tyto vlastnosti dohromady tvoří klasickou závěsnou lampu. Světlo je směrováno horním stínidlem, zatímco spodní stínítko zajišťuje neoslnění. Ikono se dobře hodí téměř kamkoli v domácnosti. Použijte velký pro jídelní stůl nebo zavěste velký či malý nad konferenční stolek pro útulné osvětlení atmosféry. Malá lampa Ikono se skvěle hodí i přes desku stolu v kuchyni.

Andreas Lund & Jacob Rudbeck

Jacob Rudbeck má vzdělání z Královské dánské akademii výtvarných umění, škola architektury a Andreas Lund absolvoval The Danish Design School v roce 2000. Jacob i Andreas mají vlastní studio. Setkali se během učitelských prací a rozhodli se zahájit spolupráci.

„Design je průmyslové řemeslo, kde se interakce funkce a formy dokonale taje v harmonii. Chceme předat skandinávskou designovou tradici a vytvářet předměty každodenní potřeby, které mají osobnost, aniž by byly hlasité.“

Andreas Lund & Jacob Rudbeck

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Podobné produkty

Normann Copenhagen

Bau big

Cena 6 110 Kč

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku