Norm 69 XL

Norm 69, mimořádné ve své formě, zaujímá zvláštní místo v odkazu Normann-Kodaň. Jako první produkt uvedený na trh v roce 2002 přichází tato ohromující lampa v 69 kusech, které může každý sestavit bez použití jakéhokoli nástroje nebo lepidla.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
3 900 Kč
Cena bez DPH
3 223 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
60 cm
Výška
60 cm
Materiál
Laminovaný, tvrzený plast
Provedení
rozebrané. nutno složit
Kabel
ne, nutno objednat zvlášť
Kalíšek
ne, nutno objednat zvlášť
Hmotnost
1,5 kg

Norm 69, mimořádné ve své formě, zaujímá zvláštní místo v odkazu Normann-Kodaň. Jako první produkt uvedený na trh v roce 2002 přichází tato ohromující lampa v 69 kusech, které může každý sestavit bez použití jakéhokoli nástroje nebo lepidla. Poskytuje mimořádné světlo do jakéhokoli prostoru. Po několika minutách porozumíte konceptu skládání různých prvků. Jakmile to uděláte, postupujte podle podrobných pokynů a po chvíli jste hrdým majitelem vaší vlastní ručně vyráběné lampy Norm 69 - vyrobené vámi.

Normu 69 lze čistit prachovkou nebo sprchovou hlavicí ve sprše. Doporučuje se max. 60 W žárovek. Stínidlo je vyrobeno ze speciálního nehořlavého plastu.

Simon Karkov

Simon Karkov vystudoval architekturu na Dánské akademii architektury. Od šedesátých let pracuje pro několik architektonických kanceláří v Dánsku. Posledních 10 let pracoval hlavně pro obec Frederiksberg. Během tohoto období zanechal svou stopu na několika projektech, například Frederiksberg Hospital a Frederiksberg Gymnasium. Dnes si Simon užívá důchodu v Turecku a pracuje na různých projektech. „Kdykoli dostanu nápad, nakreslím skicu, která se poté transformuje do modelu. Model se pak po určitou dobu upravuje, dokud není možné vytvořit finální prototyp. I sen o vývoji nových způsobů navrhování nábytku a větších předmětů prostřednictvím konceptu vlastní montáže. Tento koncept musí být schopen fungovat ve větším měřítku a tato myšlenka mě fascinuje. “

Simon Karkov

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku