Forest

Série bočních a konferenčních stolů, které sdílejí silné spojení s lesem, což je vidět na krásných elegantních nohách, které, když dáte několik stolů dohromady, připomínají les s krásnými kmeny stromů a vrcholky.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
11 616 Kč
Cena bez DPH
9 600 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
42 cm
Výška
49 cm
Provedení
Olejovaný dub, bíle pigmentovaný naolejovaný dub

Série Forest byla uvedena do života inspirací z nedotčeného lesa a také pocitem klidu a samoty, který hledáme v přírodě. Série bočních a konferenčních stolů, které sdílejí silné spojení s lesem, což je vidět na krásných elegantních nohách, které, když dáte několik stolů dohromady, připomínají les s krásnými kmeny stromů a vrcholky. Designový jazyk je čistý a jednoduchý s úrovní řemeslného zpracování, která je zvláště patrná na desce stolu a dává designu výrazný, organický a vytříbený vzhled.

Pavel Vetrov

Ukrajinský designér Pavel Vetrov je zvláště inspirován hudbou a okolním světem. Pomocí jednoduchého přístupu k procesu návrhu se snaží eliminovat veškerý zbytečný hluk ze svých produktů, aby vytvořil něco, co je poutavě jednoduché. A hmatové, autentické materiály a zamýšlená funkce jsou pro něj ztělesněním dobrého designu.

Pavel Vetrov

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku